Вход в биллинг - Billing entrance - www.CardsharingServer.com

English forum section

Автор Тема: Dual login not working  (Прочитано 3333 раз)

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Dual login not working
« : 31 Октября 2014, 11:26:33 »
hi,
since yesterday, the dual login is not working for me. it worked for 4 weeks, but yesterday suddenly stopped to work. i have done no changes in settings before it stopped.
I have tried to do a fresh reinstall, using recommended mgcamd  1.35a or 1.38, using recommended settings from this forum. (all these were installed before as well...)
Interesting is, as i switch off Tuner B, all is working, as soon as i turn Tuner B on, script is showing it is decoding, but there is only a black screen.
i am using VU+ Solo2, BH 2.0.8 and already mentioned mgcamd.
Suma, do you have any idea what is going on? (as i see there were some server issues yesterday, but you write, i has been already fixed)
thanks
B.
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #1 : 31 Октября 2014, 11:43:54 »
Hi,
Not so long ago, we introduced this https://www.cardsharing.cc/index.php?topic=32762.0
Please read thoroughly, go to the billing, check your settings and if they are different from those inside of your receiver, use them.
After you copy-paste those settings, don't forget to restart emulator (or receiver).

Regards
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Re: Dual login not working
« Ответ #2 : 31 Октября 2014, 15:24:08 »
hi Suma,
thank you for your reply. i have already seen the post, but I thought, the post is about single logins, not duals. Does it now mean, if i purchase dual login, i cannot watch 2 channels simultanously? Why do i have than to pay for dual login? what is it for?
Settings - do you mean these? https://www.cardsharing.cc/index.php?topic=28613.0
i have done copy - paste and have them in my receiver.
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #3 : 31 Октября 2014, 16:40:13 »
Hi,
We checked your login and see that you never had dual-login. Dual-login is purchased via billing with none of the subscriptions being active, it is not free of charge https://www.cardsharing.cc/index.php?topic=32038.0
You could not use it before without paying for it. How did you use it for 4 weeks if you did not pay for it?
A year ago, you bought VIP Ultra package. Then, you prolonged it (without dual-login). Dual-login was never active for you.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Re: Dual login not working
« Ответ #4 : 31 Октября 2014, 16:53:14 »
for dual login, I use another account (bull123) - as i cannot change it from single to dual in the middle of a subscription.
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #5 : 31 Октября 2014, 17:17:59 »
for dual login, I use another account (bull123) - as i cannot change it from single to dual in the middle of a subscription.

This is what you had to specify in the very first post. We'll check.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Re: Dual login not working
« Ответ #6 : 31 Октября 2014, 18:20:03 »
apologies, sure. (i forgot i am logged in the forum with a different nick)
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #7 : 31 Октября 2014, 18:37:10 »
We checked bull123 login, it's OK.
BUT, you have 2 receivers (right?) and you are using the same login for both receivers (right?).
You need to use only 1 receiver, because according to our analysis, your receivers reconnect the server too frequently - this is not allowed. If the number of reconnections exceeds the limit, you will be banned automatically (read the server rules https://www.cardsharing.cc/index.php?topic=32618.0).
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #8 : 31 Октября 2014, 18:46:01 »
P.S. Moreover, I asked you to check your settings in the billing and those in your receiver. The day before yesterday, you tried to connect the server with wrong login.
I ask you again to check and compare your settings with the billing (CWS line including your login and password). be also sure that those settings are used only for 1 receiver you have (VU+).
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Re: Dual login not working
« Ответ #9 : 31 Октября 2014, 18:47:33 »
i have two receivers (although the VU+ Uno is not live currently, i will start using it soon) - for both i have a separate account.
for the VU+ Solo2 i am using just the login i have in my setup section of the account, nothing else.
so live is only one receiver (Solo2) with 2 tuners right now.

if you say, i am connecting too frequently - i am not receiving any notifications and i have all notifications activated. If you would send me any of those notifications, i would check it right away, but there were no notifications in my mailbox.
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #10 : 31 Октября 2014, 18:51:15 »
[2014/10/29 20:47:50] - Auth result - FAIL (incorect password): ip=your IP:37855, port=XXX03, protocol=Newcamd, uid=13622, login=bull123, emu-id=6d67, emu-name=mgcamd


As you can see, you were trying to connect using wrong password. Check and compare it in the billing and in your CWS line of your receiver - letter by letter.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #11 : 31 Октября 2014, 18:53:42 »
if you say, i am connecting too frequently - i am not receiving any notifications and i have all notifications activated. If you would send me any of those notifications, i would check it right away, but there were no notifications in my mailbox.

The number of your connections is registered by the server. I told you that IF the number is exceed, you will be banned. Nobody will notify you if you have not exceed the limit of connections. Server will notify and ban you automatically IF the number of connections is exceeded.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Re: Dual login not working
« Ответ #12 : 31 Октября 2014, 18:53:55 »
P.S. Moreover, I asked you to check your settings in the billing and those in your receiver. The day before yesterday, you tried to connect the server with wrong login.
I ask you again to check and compare your settings with the billing (CWS line including your login and password). be also sure that those settings are used only for 1 receiver you have (VU+).
yes, i have checked those - those are correct.
as i wrote, until i have activated just Tuner A, all is working without any error. As soon as i turn on the Tuner B, it is indicated, mgcamd is running, but there is only a black screen (for everything what is not FTA)
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Re: Dual login not working
« Ответ #13 : 31 Октября 2014, 18:57:31 »
The number of your connections is registered by the server. I told you that IF the number is exceed, you will be banned. Nobody will notify you if you have not exceed the limit of connections. Server will notify and ban you automatically IF the number of connections is exceeded.
ok, I understand you - let's assume, i am banned (as i dont know how to check if i have no notification - but there will be probably the information in the forum, so i will check) - how can this be fixed?
just to stress here one point - i have not done anything per purpose to break the rules ... i just want to know what to do to make it work ...
thanks for understanding.
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #14 : 31 Октября 2014, 18:58:36 »
1) remove all other emulators, leave only mgcamd 1.35 (delete also softcam, if any)
2) delete all mgcamd settings from your receiver and copy-paste fresh CWS lines from the billing
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #15 : 31 Октября 2014, 19:02:42 »
but there will be probably the information in the forum, so i will check) - how can this be fixed?

There is information in the forum- our default settings to be used for mgcamd emulator
https://www.cardsharing.cc/index.php?topic=28612.0
Download them and use. Pay attention to the {B} parameter for your type of receiver.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

bull12

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 25
Re: Dual login not working
« Ответ #16 : 01 Ноября 2014, 01:56:39 »
i have done fresh reinstall, only mgcamd 1.35a, no softcam.
i have checked CWS lines, did a fresh copy from your website.
- if only one tuner is active: all is working fine
- when I turn on the second tuner, nothing is working any more

when i try tuners with only FTA channels, i can use PIP from different satellites without any problem, therefore tuner setup is ok.

for all other channels - black screen only :(
for the password you mentioned, you are right, as i have changed the password on Monday, but came home on Wednesday. Since that time i cannot fix the dual login.
VU+ Uno / Solo2
BH image 2.0.8
mgcamd 1.35a / 1.38

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #17 : 01 Ноября 2014, 08:08:35 »
You may post your issue in the VU+ topic https://www.cardsharing.cc/index.php?board=53.0, maybe other users faced with this problem will help you. I mentioned all possible options to fix the problem. The last one- to re-flash image completely with mgcamd 1.35a. Visit VU+ support web-site and check, maybe new image appeared.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

thebroadster

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 2
Re: Dual login not working
« Ответ #18 : 01 Ноября 2014, 17:19:26 »
Dual login does not work for me using newcamd on media portal. Works with other suppliers. Any ideas?

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9148
  • Keep trying!
Re: Dual login not working
« Ответ #19 : 01 Ноября 2014, 18:28:50 »
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic