Вход в биллинг - Billing entrance - www.CardsharingServer.com

English forum section

Автор Тема: HD+ not working, search did not help :(  (Прочитано 1349 раз)

nervoesi

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 2
HD+ not working, search did not help :(
« : 27 Января 2016, 01:29:31 »
Hi folks,

after reading more than 3 hours and trying out couple of things I´m going to give up ..  :(

Situation:
I bought two lines for my parents, Sky and HD+. Sky works fine, HD+ doesn´t. 
I suppose this is some kind of CAID problem since when I select for example RTL  Nitro HD on receiver the "online connection history" shows, that the receiver requested decoding for

Channel: Unknown channel (SkyDE)
 SID: 0132 (306d)
 CAID@IDENT: 098C@000000
 For port: xxxxx

For RTL 2 HD the server gets the request
Channel: Unknown channel (SkyDE)
 SID: 01A1 (417d)
 CAID@IDENT: 098C@000000
 For port: xxxxx

Username is "nervoesiNB"
Receier (I´m going to add this to my signature as well) is a DM800 HD (Clone) with MGCamD1.35 installed on OpenATV 4.2.1

Unfortuneately I´m not able to get a LOG since the installation of 3CSyslog fails. I´m able to start the installation but nothing happens then. May be a w10 issue?

Appreciate your help
kind regards
Steffen
DM800 HD Clone (DVB-C) with MGCamD 1.35 on OpenATV 4.2.1
and
Fulan Spark 7162 (DVB-S2) with MGcamD 1.35 on HDMU

Jogi

  • Старожил
  • ****
  • Сообщений: 380
Re: HD+ not working, search did not help :(
« Ответ #1 : 28 Января 2016, 23:51:23 »
caid and ident are correct, but SID is wrong
RTL-2HD = EF15 (61205) and RTL-Nitro HD SID = 2EAF (11951)
I don't know what the problem is but as long as your receiver/emu send the wrong SID the channel will not be decoded of course.

Perhaps check mg_cfg file and the value
# box type
# 00 autodetect, change only if you think wrong type detected.
# 01 dbox2
# 02 dreambox
# 03 triple-dragon
# 04 relook
# 05 openbox
# 06 dreambox/mips
# 08 stapi/kathrein
# 09 stapi/ipbox
# 11 stapi/openbox
B: { 06 }
even if it is a clone box 06 should be right
if this does not help I would reinstall image
Coolstream Tank using NeutrinoHD and Doscam(Oscam-like for CST-receivers) with VIP-Astra. Dual login on server_81 via Cable-ISP

nervoesi

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 2
Re: HD+ not working, search did not help :(
« Ответ #2 : 02 Февраля 2016, 01:08:17 »
Hi Jogi,

thx for your idea. I've just checked the mg.cfg but it's set to B: 06 already.
Image reinstallation is not possible for now since I'm just having Remote-Access to the box through my mothers pc. So I´m able to install a new image - yes, but than I´m offline :(

Any other suggestions?

kind regards
Steffen
DM800 HD Clone (DVB-C) with MGCamD 1.35 on OpenATV 4.2.1
and
Fulan Spark 7162 (DVB-S2) with MGcamD 1.35 on HDMU

DVBFREAK

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 43
Re: HD+ not working, search did not help :(
« Ответ #3 : 05 Февраля 2016, 20:24:57 »
Цитировать
DM800 HD Clone (DVB-C) with MGCamD 1.35 on OpenATV 4.2.1

HD+ via cable uses other cards than satellite.

You can not decode a DVB-C Channel by using a DVB-S CS . As sure as I know only DVB-S is offered here.

Edit: Your ID for RTL2 matches the ID of Telecolumbus. You should be happy that sky is working. Usually even the CAIDs for sky in cable are different than DVB-S
Astra 19,2 - Cinergy USB S2 HD  - DVB-S2 - Dvbviewer - OSCAM - ACAMD