Вход в биллинг - Billing entrance - www.CardsharingServer.com

English forum section

Автор Тема: Sky Uk Package + Technomate 5402 hd  (Прочитано 3740 раз)

gascan22

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 2
Sky Uk Package + Technomate 5402 hd
« : 26 Октября 2011, 19:05:46 »
Hi, I've recently purchased a technomate 5402 hd and am interested in buying your sky uk package. I noticed it says that dual login is not available for sky uk so does that mean I can just pay for a single login even though I've got a dual tuner?? I'm asking because I wouldn't want to get banned for connecting my dual tuner. Thanks

suma

  • Главный помощник Moderatora
  • Ветеран
  • ****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Sky Uk Package + Technomate 5402 hd
« Ответ #1 : 26 Октября 2011, 20:01:58 »
Hi,
You can buy only single login for dual tuner. In this case, if you use more than one cable (one satellite), the cable shall be disconnected from the second tuner. If you are using one satellite and one cable for the both tuners, it's OK.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

gascan22

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 2
Re: Sky Uk Package + Technomate 5402 hd
« Ответ #2 : 26 Октября 2011, 22:19:45 »
Thanks for the reply.

 The problem is that my technomate is wired up with 2 cables into the box so that I can record fta programmes whilst watching another channel and I want to be able to keep this feature. However on your price list it states the Sky UK package you offer is not able to do this. So do I still have to pay for dual login if I keep both cables connected to the box even though it won't work with the sky channels??


suma

  • Главный помощник Moderatora
  • Ветеран
  • ****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Sky Uk Package + Technomate 5402 hd
« Ответ #3 : 27 Октября 2011, 05:41:08 »
Take 3-day test first to be sure that you are not banned by the server. Buy dual-login and see what happens. Don't use dual login for Sky UK and Sky Germany - these 2 packages will not work with dual login.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

donmac

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 3
Re: Sky Uk Package + Technomate 5402 hd
« Ответ #4 : 31 Декабря 2011, 22:01:46 »
Hi gascan22, like you I have just purchased the TM 5402 HD.  It's all set up waiting to go although as yet I haven't plugged it in, reason being is that I am told I need some software, something to do with CAMD & MAND3. Have posted on other forums regarding this over the last few days but as yet had no replys. I have the card sharing server all sorted, patch software. Is the "CAMD & MAND3 already installed  into the 5402. Any help/advice would be gratefully excepted.
Thanks in advance,