Вход в биллинг - Billing entrance - www.CardsharingServer.com

English forum section

Автор Тема: Server connection problem  (Прочитано 5417 раз)

spyrex

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 6
Server connection problem
« : 06 Августа 2011, 11:59:04 »
Hi. I subscribed, dıgıturk newcamd 5.25.
I have dm800 - nabilo balck hole - mgcamd 1.35 and proper newcamd.list with line the system gave me but channels not opening.
When I ping the server there is no response, don't you activate my account or is there problem with server?
Thanks...

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Server connection problem
« Ответ #1 : 06 Августа 2011, 12:43:11 »
Hi,
replace nabilo with other image (ex. domica).
Which particular channels are not working for you?
Ping is temporarily disabled.
Also, use ignore-priority lists from our server and mg_cfg settings.

regards
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

spyrex

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 6
Re: Server connection problem
« Ответ #2 : 06 Августа 2011, 13:40:43 »
All channels in this package not working, I'll try ignore/priority lists and configure mgcamd again and I'll share result.

spyrex

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 6
Re: Server connection problem
« Ответ #3 : 07 Августа 2011, 13:07:13 »
I tried priority-ignore list, my settings are proper. I used another images but not working. I don't understand what the problem is. Do you have any idea?

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Server connection problem
« Ответ #4 : 07 Августа 2011, 17:43:28 »
No, i don't have any idea what could happen.
Are FTA channels from other providers working for you?
have you checked the billing? What is written in your subscription line?
One more question - before bying full subscription- have you take a 3-days test?
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

spyrex

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 6
Re: Server connection problem
« Ответ #5 : 10 Августа 2011, 02:15:44 »
Yes fta channels working.

My subscription line is

Package                                     Start date    End date      Protocol    
DigiTurk 7E & 42E[freeze]   05.08.2011    04.09.2011       Newcamd525

I didn't take a test account before buyin full subscription because I thought it works.

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Server connection problem
« Ответ #6 : 10 Августа 2011, 08:19:09 »
I think, your receiver cannot connect internet.
Check it.
Enter your receiver via telnet and ping any server.
There is no problem with Digiturk

regards
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

spyrex

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 6
Re: Server connection problem
« Ответ #7 : 10 Августа 2011, 18:58:30 »
Receiver can connect to the internet, I can download addons.
I used different CCcam server with mgcamd it opens channels but with same configuration when ı use your server it doesn't open.

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Server connection problem
« Ответ #8 : 10 Августа 2011, 19:58:53 »
No CCcam, only MgCamd
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

spyrex

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 6
Re: Server connection problem
« Ответ #9 : 10 Августа 2011, 20:04:21 »
I use mgcamd not cccam, I open ccam server with mgcamd 1.35a for testing the configuration.

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Server connection problem
« Ответ #10 : 10 Августа 2011, 20:09:43 »
I have no idea what it could be. Re-install image and try again.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

szaring

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 5
Re: Server connection problem
« Ответ #11 : 11 Августа 2011, 23:04:00 »
I read breaking news and found out, that you were experiencing some problems with a server today. I am just wondering if it has been sorted out already.  I do not have any issue at the moment. Occasionally I noticed short breaks in decoding (Cyfra+ hd).

m97306116

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 2
Re: Server connection problem
« Ответ #12 : 17 Сентября 2011, 01:48:16 »
 Hi Suma

I got a starview box and it was ok until last wednesday, the receiver says that the connectin is ok but all the channels are scrambpled.
Please help, we got no other alternatives and i got 1 year subscription. Login name Memo.
Only FTA channels working.

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9207
  • Keep trying!
Re: Server connection problem
« Ответ #13 : 17 Сентября 2011, 06:34:59 »
Hi Suma

I got a starview box and it was ok until last wednesday, the receiver says that the connectin is ok but all the channels are scrambpled.
Please help, we got no other alternatives and i got 1 year subscription. Login name Memo.
Only FTA channels working.


Hello,
Please read http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=9566.0 and give more details.
Post your questions in Hardware section of the forum, because here we discuss issues related to the server problems, not to your equipment or settings.

regards
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic