Вход в биллинг - Billing entrance - www.CardsharingServer.com

English forum section

Автор Тема: CCcam config ok?  (Прочитано 3122 раз)

vampics

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 2
CCcam config ok?
« : 10 Мая 2015, 21:38:28 »
hi there,

i am new to this, so i have to ask before i buy. i tried setting up the free test for Sky with CCcam and it worked. question is if this small config will be all that is needed to prevent rules violation? using a vu+zero with openpli and cccam.


ty
vamp
Box: Vu+ Zero
Image: OpenHDF V5
Softcam Emu: CCcam 2.3.0
Softcam Protocol: CCcam
Package: Sky GER on 19.2E

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9188
  • Keep trying!
Re: CCcam config ok?
« Ответ #1 : 11 Мая 2015, 04:20:52 »
Hi,
If you are new to this, it is good to read and learn server rules first (it is not allowed to post server name or IP, port No. etc, even test lines) OPENLY.
2. This is not all you need to open the whole package.
3. Read the forum topics re: hardware, sky uk (what is included), and use our default configs (pay attention to B parameter of mg_cfg file).
4. It is not clear if you are going to use just Cccam emulator - which protocol?
After you are sure that you've read and understood everything, it is good to buy a 3-day test (paid) and check if everything is really working for you, not just that small config.
If you decide to buy a full subscription and start asking too many questions later without doing all above, you will get banned for unknown period (OK?)

regards
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic

batzzz

  • Новичок
  • *
  • Сообщений: 1
Re: CCcam config ok?
« Ответ #2 : 11 Мая 2015, 15:38:41 »
Hello . !

I am a customer you yesterday !
I am very confused !
I use wifi Diablo 2.6 , Cas Studio 9.8.4 and Underworld 2.3 ! Package : VIP astra
but there is something wrong with your C LINES ! Your TestLine works! Other C lines of other providers operate . but the C line of you does not work with me ! My Settings ( CCCAM EMU ) are all correct ! ( other function ) .
it is always displayed : SERVER NOT CONNECT !
and I do not understand your C line .
what's the point with disable EMM ?!
I do not need other providers ! I am from Germany and it is very hard here to click my way through your forum and to translate everything . please tell me what's wrong .

and one more thing !
in the connection history is also that I still had no connection !
I hope for quick help !
Many greetings !

suma

  • Модератор
  • Ветеран
  • *****
  • Сообщений: 9188
  • Keep trying!
Re: CCcam config ok?
« Ответ #3 : 11 Мая 2015, 17:48:54 »
I am a customer you yesterday !

Congratulations!

I use wifi

Your wifi internet connection is not stable, because it is wifi - it can be broken any time. Stable internet is recommended.


there is something wrong with your C LINES !

Our C LINES are not wrong, they are correct. You have wrong hands, because you cannot adjust your settings.


Your TestLine works!


Yes, no doubt!


C line of you does not work with me !


I will repeat again - adjust your equipment, and C line will work for you. Moreover, only with MgCamd 1.35(a), a stable work of the server is guaranteed.

My Settings ( CCCAM EMU ) are all correct !


Are you sure?


I do not understand your C line.


No need to understand our C line, you have to make your receiver to understand it.


what's the point with disable EMM ?!


You will learn this when you read the forum, I am not going to spend my time just to discussing this issue with you only.


I am from Germany


Congratulations! We have 3 Sky packages (Italia, Germany and UK) and only NOW you are telling that your are from Germany. This is the thing that you had to clarify from the very first your post.
P.S. Complete your signature and describe all details required
https://www.cardsharing.cc/index.php?topic=24581.0

it is very hard here to click my way through your forum and to translate everything


Nobody is asking you to translate the whole forum. I think, it is sufficient for you to read English forum (as we have no German one) and understand what is what.



in the connection history is also that I still had no connection !


Sure, because your emulator has not been set up correctly.


I hope for quick help !


Sure, you may hope. But only cats can be born quickly... We are not your personal support, sorry. When time permits, you will get a response.


P.S.
1. As far as you have vu+zero with openpli, you are recommended to read the Hardware section and understand which firmware and which emulators are used by other users:
https://www.cardsharing.cc/index.php?board=53.0
2. Read FAQ and understand what is required and what is not
https://www.cardsharing.cc/index.php?board=30.0
3. Read sub-forum re:Sky Germany and learn which problems are faced by other users
https://www.cardsharing.cc/index.php?board=78.0

I think, all your questions are preliminary, and nobody is going to teach you here how to set up your equipment, etc etc if you don't want to do it by yourself.
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic