Кардшаринг НТВ+ на cardsharing .cc - самый надёжный и стабильный шаринг!

CardSharing Server ENG => Upload => Тема начата: bazyli456 от 20 Декабря 2016, 22:54:35

Название: what is wrong... ?
Отправлено: bazyli456 от 20 Декабря 2016, 22:54:35
I tried many times....without success...
all files changed
ports... login and pass
subscription paid
cfg and newcamd.list  etc  changed and saved

eveything looks ok....but still working only FTA...  PLS help many thanks!
Название: Re: what is wrong... ?
Отправлено: defkev от 20 Декабря 2016, 23:48:03
How about posting a log? I doubt anybodies but the admins crystal ball is good enough to figure out whats happening on your end without it.

From your screenshot it looks like you are

The EMM requests are most likely caused by OSCam using CCcam (since the number of requests matches the number of connection)

From my experience a CCcam reader in OSCam will send a single EMM request to the server per reader start/restart, regardless of AU being disabled or not (on the reader/dvbapi/user/whatever)
Simply use newcamd instead of CCcam to get around this, this also allows you to get a more fine grained configuration (one reader per sub/CAID, proper fallback per group and so on) and you can still use EMM on your local readers.

There is also no point sending keep alive requests to the server.
The moment you have something to decode the reader will send the request and, if necessary, connect to the server.

Lastly i do hope you are not using multiple emus/protocols at the same time as the screenshot implies, as you don't gain anything from it.
Pick one emulator/protocol (e.g. oscam w/ newcamd) and stick with it.

Cheers
Название: Re: what is wrong... ?
Отправлено: Danishface от 20 Декабря 2016, 23:55:55
You're trying to watch channels, with both MgCamd, CCcam and OSCam all at once??
Название: Re: what is wrong... ?
Отправлено: bazyli456 от 21 Декабря 2016, 00:01:56
tried several times...no success - so I changed to others protocol.... taking changes according to instruction under my subscription....  no result at all.  black screen still..  Currently receiver off - not to be banned..... 
ps
but this is only one receiver which I have  and I'm trying to find a way to work it in a proper way....
Название: Re: what is wrong... ?
Отправлено: suma от 21 Декабря 2016, 06:25:13
Connection using different emulators detected - it means that all your emulators installed are active. This is wrong. Only ONE emulator shall be used at a time, no two or even three. You have to enter your receiver MENU and disable or delete all available emulators. Leave only one emulator active. For this emulator, use the settings provided in the billing. After any changes made in your settings, be sure to reboot your receiver.
You have so many errors and warnings because you did not perform all the above. You change emulators (and, consequently, settings) without disabling the previous emulator and without rebooting your receiver. All your emulators stay active at once. This is  rules violation.
Название: Re: what is wrong... ?
Отправлено: bazyli456 от 24 Декабря 2016, 14:24:59
THANK YOU
problems solved
works fine :-)