Вход в биллинг - Billing entrance - www.CardsharingServer.com

English forum section

Автор Тема: Problem with subscription  (Прочитано 3462 раз)

33koko

  • Пользователь
  • **
  • Сообщений: 24
Problem with subscription
« : 14 Августа 2014, 18:01:08 »
Hi guys ,
I have a couple subscriptions with you and I do have a problem with 2 particular  ones , I was trying to contact moderator from 2 different email account but no reply so far.
Subsripion Mk0k0 has been changed to  server_497( Anti ddos protected, not stable) from server_45 but either servers not working for this subsriber. There is no other choice of servers - where with other subscription I have choice of 3 servers, on this one only faulty server form DE and anti DOS one.
My box is skybox F5s and I'm using VIP Poland package , where You provide 3 lines instead of 4 provided on DE server.

Can you help me with this

Best regards

OK got an reply  from moderator - apparently  its working  now on server_497 and I was not aware of that .

Case is closed now. Have to speak to my client now.

Best regards
Openbox s10 ,

suma

  • Главный помощник Moderatora
  • Ветеран
  • ****
  • Сообщений: 10091
  • Keep trying!
Re: Problem with subscription
« Ответ #1 : 14 Августа 2014, 18:20:22 »
VIP Poland package , where You provide 3 lines instead of 4 provided on DE server.

Hi,
It does not matter which server is used. Yesterday, we experienced a lot of problems due to the problems in DataCenter. If you read the Recent News, we told that some servers were not working for some countries, and recommended to change server.
Polsat or NC+ are not working for you because one port has been deleted from the billing at all. It also does not matter which server is used - DE or any other, the total number of CWS lines currently available for VIP Poland is 3 (three).
The thing is (and it was also explained yesterday), that NC+ was using Conax encryption. Now, SECA encryption is used. All yo have to do is to check and compare CWS lines given to you in the billing with those available in your mgcamd (newcamd) emulator. If you find extra port, delete it and restart emulator. If you are using Oscam emulator, delete filters used by NC+ previously (0B01), cause this is Conax filter not used by NC+ any more.
If you have still problems with subscription, sorry, address all your questions to your box support forum. We provide advices only for the most commonly used receivers. People follow our instructions and Polish channels are working OK for them https://www.cardsharing.cc/index.php?topic=32566.msg107530#msg107530
VU+Zero. 13E, 82.5E, 56E, Vip All, OpenPLI 6.0 image, OSCam: 1.20-unstable_svn. ALL POSTS WITHOUT SIGNATURE AND LOG-FILE will be ignored and deleted!1.mg_cfg here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic=23717.msg58140#msg58140
2. ignore-priority.lists here http://www.cardsharing.cc/index.php?topic